Вие сте тук:

Начало Знаете ли че.. РАК НА ПАНКРЕАСА - Иван Николов Бързински

РАК НА ПАНКРЕАСА - Иван Николов Бързински

Лечителят се казва Иван Николов Бързински, адрес: Нареченски Бани ул." Опълченска" 15 (вдясно от църквата) Казахме му всичко и че правим и химия. Продължаваме химията, няма да пречи. Сега за билките които ни предписа и тяхното правене и пиене.

№1 ЦВЯТ ОТ НЕВЕН
4 суп. лъжици в 300 мл вода ври 4 минути в открит съд. Прецежда се чрез изстискване. Течността се изпива на 3 пъти преди ядене.

№2 КОРЕНИ ОТ РАНИЛИСТ
Приготвя се по същия начин както цвета от невен Но се пие 15 мин. след невена.

№3 ГАЗ (рафинирана)
След ядене, 3 пъти на ден по една чаена лъжичка

№ 4 ХРЯН- купен от пазара
3 пъти на ден суров хрянов корен, настърган на най-ситното на ренде по 1 супена лъжица със кисело мляко

Четирите последователни неща се взимат една седмица – така организма се подготвя за ТЕЧНАТА СОДА КАУСТИК (ако решим да я приемаме и ако организмът я приеме). Ако ли не, продължаваме с билките и корените, и газта.

ТЕЧНА СОДА КАУСТИК
5 дни се взима по 1 капка с 4 капки вода и малко ракия (колкото да се преглътне на една глътка), а за оправяне на вкуса една хапка хляб.
Вторите 5 дни се вземат по 2 капки на ден, 8 капки вода и малко ракийка.
Третите 5 дни се взимат по 3 капки на ден,12 капки вода и малко ракия.
И така продължаваме приема по 3 капки за неопределено време.

Ако се получат червени петна по тялото, още със първия прием содата се спира. За да изчезнат тези червени петна, няколко дни се яде кисело мляко.

Червени петна може да се появят и след първия прием. Спира се веднага и не се приема повече. Това означава, че организмът не приема содата каустик.

http://clubs.dir.bg/

ИВАН БЪРЗИНСКИ:За всяка болка има билка - Тодорка НИКОЛОВА

/ЦЕЛИЯТ ЦЕНТРАЛЕН КОМИТЕТ НА БКП БЕШЕ В краката ми/

За всяка болка има билка, твърди знахарят.

• Билкарят от Наречен два пъти лекувал Николай Гяуров и бащата на днешния премиер Станишев
• Бай Иван Бързински е този, който вдига мъртвия от гроба

Бай Иван Бързински, или както отдавна е известен като министъра на билките, е на
91
г. С младежка пъргавина продължава да се катери по билата с раница на гърба, още го бива да прави качествен секс и смята да надхвърли стотачката. Къщата му в Наречен е кацнала между стръмно било и дълбоко дере, а дворът му е пълен с билката котешка стъпка.

- Бай Иване, хайде сега да си говорим за билките! Като гледам, дворът ти цъфти от котешка стъпка, отсреща в дерето зрее хмелът, а горе на върха ухае мащерката, над главата ти на тавана съхнат другите билки и ти в центъра на всичко това, как няма да си як като бик...
- Ти ако си мислиш, че тази тема е толкова лесна, лъжеш се. Аз мога да ти говоря за билките 999 дни и нощи, ама ти пак няма нищо да разбереш. Виж, ако си нефела и дойдеш да те лекувам, в ей тези очи ще ме гледаш и всяко листенце и коренче ще запомниш.

- Откога ти легна на сърцето билкарството?
- От 1935 година съм тръгнал с раницата на гърба. С билкарство се занимавах около десет години, а след това с билколечение. Знаеш ли колко различни са двете неща. Не можеш ти да дойдеш и да ми кажеш - ето тук ме боли, бай Иване, и аз да не знам какъв орган има там и каква е анатомията му.

Анатомията на човешкото тяло я владея 90 процента, а гинекологията - 100. Изучавал съм я тази наука и теоретически, и практически.

Напълно наясно съм какво да правя, когато дойде жена за продухване на тръбите на яйчниците. Идва един ден при мене бизнес дама и със сълзи на очи ми разказва как й продухвали в болницата тръбите, само дето душата й не издухали. Вкарвали някакво вещество, пищяла, вила от болки и накрая й изпразнили кесията. Е, бай ти Иван така й почисти тръбите на тази жена, че от единия край да погледнеш - другият се вижда. И знаеш ли за колко, за жълти стотинки. Колкото да не срамя занаята.

- Говори се, че целият ЦК на БКП през Живково време е бил в ръцете ти, вярно ли е?
- Е, чак в ръцете ми не знам дали е бил, но виж, в краката ми - да. Ей де е партийната вила, там горе, на високото. И всички от ЦК на БКП съм лекувал, с изключение на Тодор Живков. Виж, с него съм си нямал работа. Но Пенчо Кубадински, Георги Караманев, Димитър Станишев, съдията на републиката Ангел Велев години наред съм лекувал.

Тези хора страдаха от препиване и преяждане и като дойде пролет, хукват да си прочистват организма. Викат ми, бай Иване, направи ни от твоя еликсир да пийнем, че черните дробове нещо не ни слушат. Ами как ще ви слушат, бе момчета, като се тъпчете и наливате като за световно. Аз ще ви направя еликсира, но ми трябват 20 литра зехтин, една каса бяло вино и два казана по 200-250 литра. Още на другия ден идва шофьорът и всичко ми е доставено, както съм го поискал. По 24 часа им варя на водна баня лекарството и за един месец им прочиствам кръвта и им оправям черните дробове. На другата година пак.

- Не ти ли забраняваха да лекуваш, тогава бяха други времената?
- Опитаха се тука кметът Атанас Атанасов и първият секретар на партията Роман Романов. Идват един ден и ми викат, край, бай Иване, толкова беше. Повече няма да лекуваш с билки и да забогатяваш. Сега ще ти съставим един тлъст акт и никога няма да ти дойде наум да пипнеш билка. Пък аз им викам, с тоя акт, другари, си избършете задниците, защото после ще сте като насрани.
А баш съдията Ангел Велев ми беше казал - ако някой ти пречи да работиш, бай Иване, само ми врътни един телефон. Веднага го вкарвам в затвора. И като му завъртях телефона, знаете какво стана, онези си избърсаха задниците с акта и повече никой никога не ми е направил забележка. Пък и как ще ми направи. Изпишат някого от болницата да си мре вкъщи и той току дойде при мене, помагай, бай Иване, та помагай. И аз взема, че го измъкна от лапите на оная с косата. И човекът наляво и надясно разказва какви чудесии съм вършил.

- Значи ти си нямал нужда от реклама?
- Каква по-добра реклама от тая някой да каже, че съм го излекувал от невярна болест. По онова време четири години подред през лятото, тук в партийната вила, идваше един журналист Желев. Пишеше мемоарите на Цола Драгойчева. Та той ме увещаваше книга да напише за мене, по вестниците да ме печатат и по телевизията да ме показват. Отказах категорично, не съм мечка, та да ме водят за синджира...

- Казваш измъквал си умрели от гроба, разкажи такъв случай.
- Случаите са много, но аз ще ти разкажа един. Идва при мене едно момче от Наречен, Даскала Ваньо му казвахме, и ми вика - помагай, бай Иване, отивам си, ако не ми помогнеш, вземам чифтето и край. Казвай, викам му, какво има, а той отговаря: няма да казвам, а ще ти показвам, и сваля гащите. Ама горните. Като рече да сваля долните, те се късат заедно с кожата му и с парчета посиняло месо. Оная му работа почерняла, от него мъж няма да стане, рекох си.
Ами сега, какво да правя - за такава болест комбинация нямам. Пък те лекарите в болницата му слагали от силни по-силни антибиотици и като взели да му капят месата, го изписали да си мре вкъщи. Тогава 24 часа работих, за да мога да създам подходяща комбинация. Създадох я, излекувах го и след един месец ме среща жена му, ухилена до ушите. Мъж е вече, бай Иване, мъж е, любов правихме...

- В Наречен говорят, че и великият Николай Гяуров е идвал при тебе и не веднъж, истина ли е?
- А ти как мислиш, каквото се каже за бай Иван, е сто процента истина.

- Ама и онова, че правиш секс?
- Я не ме обиждай, каза ти се, бай Иван не лъже. Та за Гяуров. Идва при мене, имаше някакви проблеми с гърлото, болки в гърдите, помогнах му - излекува се. След две години идва, носи ми куп подаръци и ми се оплаква, че бил зле с нервите. Направих му билкова комбинация за нервната система и остана доволен. Дойде ли в България, ще ми се обади, ще ми гостува. Бог да го прости...

- Каза, че си на ти с женската анатомия. Какво ще кажеш за това, че напоследък все повече жени страдат от рак на гърдата?
- Ще кажа, че е престъпление да се реже женската гърда. Не бива да се допуска ракът да стигне дотам, че да няма мърдане. Пък и лекарите не трябва веднага да хващат скалпела и фрас-фрас, и готово. Преди години имах един такъв случай. Тръгнал съм за билки и една жена ме спира от пътя. Аман-заман, бай Иване, ела да прегледаш дъщеря ми, лежи на легло. Не съм доктор, казвам й, че да преглеждам, а тя настоява ли, настоява. Няма как, отидох. И какво да видя - на леглото лежи млада жена с малко дете на ръцете. Личи си, че скоро го е родила. Разкопча си блузата родилката и какво да видя - едната й гърда жестоко цепена на две места, а другата подута и започнала да посинява в основата си. Бай Иване, плаче жената, искат и нея да режат. Няма да я режат, й казах и отидох да набера билките. За два дена оправих гърдата. Ако не бях се отбил от пътя, и тази й гърда щяха да отрежат. Та оттогава повтарям - престъпление е да се реже гърда на жена.

- Ние май забравихме за билките?
- Всичкото, дето го говорихме досега, си е свързано баш с билките, но ако искаш нещо друго да питаш, давай, ще отговарям.

- Примерно - за Мурсалския чай. Този чай бил голяма работа, бе бай Иване, за всичко ставал?
- Голяма му е рекламата на този чай, ще ти кажа аз. За нищо не става, защото се научиха да го култивират. Билката не я ли откъснеш оттам, където природата я е бучнала, стойност няма. Но като гръмнаха вестниците, радиото и телевизията - Мурсалски чай, та Мурсалски, и търговците го култивираха. Това не е работа. Както и онова, дето направиха с жълтия кантарион.

- Какво направиха с жълтия кантарион?
- Опоскаха го, изровиха го, унищожиха го уж лекарство да правят от него за нервната система, сякаш не знаят, че от време оно жълтият кантарион се използва за стомашни болести. Ама тя друга се оказа работата - жълтият кантарион уж бил основната съставка на виаграта. Глупости! За виаграта по подхожда магарешкият трън.

- Да ти даде Господ още дълги години живот, бай Иване, но един ден все ще трябва някой да ти вземе раницата. Имаш ли такъв човек?
- Имам, разбира се, уча го повече от 20 години. Казва се Дончо Тонев и е от Хасково. Като видях какъв мерак има към билкарството, рекох си той ще е. На него ще предам занаята. И му го предадох. Имам му пълно доверие, не ме е изложил досега... В Родопите има безценни билки. По-рано работех с около 80 вида, а сега - само с 30 вида. Другите започнаха да изчезват, трудно се намират. Пък и аз не събирам какви да е билки и откъдето сваря. При мене са закон две неща - не събирам билки край шосето, защото са пълни с олово, нито пък край фабрики и заводи, защото са замърсени. Суша ги на тавана при специална температура. Задържи ли се билка повече от една година - хвърли я, от нея нищо не е останало. А знаете ли какви чайове и билки продават в билкарските аптеки, някои са брани и преди три години. Какво да говорим повече?

- Кажи сега как да завършим разговора си?
- Искам да подаря на жените една рецепта против мастит. Използвайте билката салвия, известна още като градински чай, против мастита. Само за 15-20 дена и най-страшният мастит изчезва и никога не се появява повече.


http://www.blitz.bg

Последна промяна ( Петък, 01 Май 2015 14:05 )