Вие сте тук:

Начало Други Статии
Други статии
ЦЕЛИТЕЛЬНЫЕ ТРАВЫ ДЛЯ ЖЕНСКОГО ЗДОРОВЬЯ-2 ч


Проблемные продукты: сахар и стимуляторы.
Продукты питания, содержащие сахар и искусственные стимуляторы, повышают метаболизм.

продължава> Последна промяна ( Неделя, 28 Ноември 2010 11:57 )
 
ЦЕЛИТЕЛЬНЫЕ ТРАВЫ ДЛЯ ЖЕНСКОГО ЗДОРОВЬЯ-1 ч.

Предисловие
Книга «Целительные травы для женского здоровья» рассматривает основные современные вопросы здоровья женщин очень доступным путем. Книга снабдит вас инструментами и даст ответы, необходимые для того, чтобы активно противостоять или бороться с болезнями. Независимо от того, хорошее у вас здоровье или плохое, молоды вы или в преклонных годах, природная медицина, и в особенности травная медицина, предлагает безопасные методы лечения и превентивные меры.

продължава> Последна промяна ( Неделя, 10 Ноември 2013 01:18 )
 
РАКЪТ,НАЙ – ГОЛЕМИЯТ СРАМ ЗА МЕДИЦИНАТА! Ноел Батън-4 ч.

ВРАТЪТ СЕ ВЛИЯЕ ОТ ОТГОВОРНОСТТА, РАЗБИРАНЕТО И ПОСТИЖЕНИЯТА В ЖИВОТА
Вратът – или шийната част на гръбначния стълб – реагира на всяка повишена активност на мозъка по време на сън, причинена от (не)справянето с нашите отговорности, дали оставаме верни на истината, дали успяваме да тръгнем по правилния път, за да постигнем своите цели в живота. Ние използваме врата си, за да направляваме зрението си, слуха и говора си така, че да постигнем разбиране, мъдрост и лични успехи. Разочарованието в (някоя от) тези области може да причини мускулно напрежение, достатъчно за разместване от едната страна на гръбначен прешлен извън линията на гръбначния стълб, което да провокира проблеми с ръцете и/или мозъчни разстройства като например загуба на памет, полимиалгия, деменция, епилепсия, множествена склероза, мозъчен тумор, болест на Алцхаймер или Паркинсон

продължава> Последна промяна ( Четвъртък, 21 Януари 2016 23:13 )
 
РАКЪТ,НАЙ – ГОЛЕМИЯТ СРАМ ЗА МЕДИЦИНАТА! Ноел Батън-3 ч.

Бил страдаше от симптома на личността “провалът в семейството”
Всички болестни симптоми бяха започнали дванадесет месеца, след като бил уволнен от работа, която имал от двадесет и две години, и на която очаквал да остане до пенсиониране, с което си гарантирал бъдещето. Той случайно си намерил друга работа с по – ниско заплащане, но загубил изцяло чувството си за сигурност и вътрешно удовлетворение. (Вместо да заспива с помощта на алкохол всяка вечер, както правеше, аз го посъветвах да изяжда един банан и да изпива малка чаша мляко, за да се снабдява с калий, магнезий и калций). Тъй като Бил беше много чувствителна личност, всяка нощ той заспиваше с тревога за бъдещето си, опитвайки се да си представи разрешения за множеството проблеми, които си мислеше, че ще унищожат живота му. (Разрешаването на проблеми е въпрос, с който се занимава дясното полукълбо на мозъка, и когато той е свръхактивен, ще предаде напрежението в лявата част на тялото, което се отчиташе от неравномерните показания на кръвното му налягане.

продължава> Последна промяна ( Четвъртък, 21 Януари 2016 23:12 )
 
РАКЪТ,НАЙ – ГОЛЕМИЯТ СРАМ ЗА МЕДИЦИНАТА! Ноел Батън-2 ч.

Официално е установено, че омразата е причина за рака на гърдата
В резултат на собствения си опит с болестта и физиологичните последици от емоционалния стрес, които съм установил в моите пациенти, често съм виждал да се случват най – удивителни физиологични въздействия. В търсенето на истории, разкази, свидетелства и книги, написани от самите пациенти, се натъкнах на историята на младо момиче, на което изведнъж пораснал много голям бюст, когато изживявала пубертета. Около три години тя била преследвана от момчетата в гимназия и в резултат на натяквала на родителите си и ги убеждавала да й позволят да си намали гърдите оперативно. След като родителите й накрая се съгласили на операцията, тя била направена, но за нещастие, когато хирурзите я оперирали, открили, че това младо момиче има рак на гърдата.

продължава> Последна промяна ( Четвъртък, 21 Януари 2016 22:48 )
 
РАКЪТ,НАЙ – ГОЛЕМИЯТ СРАМ ЗА МЕДИЦИНАТА! Ноел Батън-1 ч.

С моите книги пожелавам на всеки здраве, щастие и жизненост!

Прочетете едно невероятно изследване на 42 пациенти, болни от рак, които са постигнали ремисия /намаляване/ на заболяването, продължило повече от 4 години.
Тук можете да научите, че причината за рака е установена и регистрирана в медицинските документи и списания дълги години, и след като веднъж установите причината за рака е достатъчно лесно да откриете лечението.

Истинското здраве идва от освободения ум и съзнание, което спи добре, защото има причина да иска и чака събуждането си сутрин. Б.а.

продължава> Последна промяна ( Четвъртък, 21 Януари 2016 23:00 )
 
Чистотел и алоэ-5ч.

Рецепт:

чистотел (трава) – 2 ст. ложки;
зверобой (трава) – 2 ст. ложки;
кора дуба – 2 ст. ложки;
масло чабреца – 4 капли;
масло розмарина – 4 капли;
масло эвкалипта – 2 капли.

продължава> Последна промяна ( Събота, 31 Юли 2010 08:33 )
 
Чистотел и алоэ-4ч.

ЛУЧЕВАЯ БОЛЕЗНЬ.
Лучевая болезнь – заболевание, возникающее при длительном воздействии на организм ионизирующих излучений в дозах, значительно превышающих предельно допустимые. Различают молниеносную, острую, подострую и хроническую лучевую болезнь. Основными симптомами данного заболевания являются поражение органов кроветворения, нарушение работы нервной системы, желудочно-кишечного тракта и др.
Рецепт:
сок алоэ – 3 ст. ложки;
масло касторовое – 3,ч. ложки;
масло эвкалиптовое – ½ ч. ложки.

продължава> Последна промяна ( Сряда, 01 Декември 2010 10:37 )
 
Чистотел и алоэ-3ч.

ГЛАВА 3
АЛОЭ

Алоэ – очень полезное растение, обладающее целебным действием. Его применяют наружно и внутрь при различных заболеваниях и травмах: ожогах, простудах, астме, туберкулезе, запорах, анемии и др. Алоэ способствует повышению иммунитета, сопротивляемости организма неблагоприятным условиям окружающей среды, является хорошим тонизирующим средством. Сок этого растения также включают в состав различных косметических средств. Однако, прежде чем начать использовать алоэ для лечения того или иного заболевания, необходимо посоветоваться с врачом.

продължава> Последна промяна ( Сряда, 01 Декември 2010 10:01 )
 
Чистотел и алоэ-2ч.

ВЫВЕДЕНИЕ БОРОДАВОК

Бородавки представляют собой вирусное заболевание кожи. Возникновению заболевания способствуют мелкие травмы кожи, потливость.
При лечении бородавок их смазывают несколько раз в день соком чистотела.

продължава> Последна промяна ( Събота, 16 Август 2014 01:29 )
 


Страница 23 от 44