Вие сте тук:

Начало Други Статии
Други статии
Истината за рака

Бих искал да започна тази тема с цитат от изданието "Вътрешни болести" под редакцията на известния български лекар проф. Чудомир Начев: "Злокачествените заболявания представляват едни от най-важните, все още неразрешени, биологични, социални и медицински проблеми на нашия век.

продължава> Последна промяна ( Неделя, 16 Март 2014 18:22 )
 
Приемаме повече сол, отколкото предполагаме

Не съществува храна без сол, била тя естествена или добавена като консервант или подобрител на вкуса.

продължава>
 
Лекция на д-р Уолък: "УМРЕЛИТЕ ДОКТОРИ НЕ ЛЪЖАТ"

Д-р Уолък сега е много популярен в Америка. През 1991г. е предложен за Нобелова награда. Това, което ще прочетете в тази статия може напълно да обърне Вашата представа за съвременната медицина и по този начин радикално да измени Вашата съдба и съдбата на Вашите близки.

продължава> Последна промяна ( Понеделник, 04 Февруари 2013 10:15 )
 
Могат ли синтетичните антиоксиданти да заместят естествените?

Сравнително отдавна е открито, че към групата на антиоксидантите се отнасят и някои витамини. Това са витамините С, Е, бетакаротин, наречен още провитамин А. Учените се зарадваха: намери се средство за борба със свободните радикали. Производството на тези витамини беше поставено на промишлена основа, лекарите започнаха усилено да съветват своите пациенти да купуват и използват тези синтетични препарати. За съжаление тази тенденция продължи достатъчно дълго, а в много случаи и до сега. Обикновените лекари нямат съвременна информация за синтетичните витамини.

продължава> Последна промяна ( Понеделник, 09 Юли 2012 17:46 )
 
Кулинарно непреработената храна – революционен метод за борба с рака

Как бихте реагирали, ако научите, че съществуват лекари, които считат посочените вегетариански програми по-здравословни от приетите смесени (включващи и животински продукти), но в действителност противоестествени. Това е защото същите съдържат печени храни, а огънят, поред тях е безпощаден враг на човешкото здраве. Те твърдят, че с консумацията изключително на прясна растителна храна, може да се излекува дегенеративно заболяване.

продължава> Последна промяна ( Вторник, 28 Януари 2014 00:40 )
 
Колоидно сребро

Колоидното сребро е едно от най-старите средства, познати на човека, за борба с причинителите на всички видове инфекции. В древността няма прочуто светилище, което да е без щерна с вода, в която са поставяли сребърни съдове и след благословенията от Бога чрез светкавица, водата се раздава на вярващите за лечение.

продължава> Последна промяна ( Събота, 05 Декември 2009 17:47 )
 
Захарта - "бялата отрова"

В пресата често можем да попаднем на странни "разкрития", меко казано. Преди известно време прочетох в един български вестник, че захарта била полезна за малките деца. Оставям мотивите на автора да изкаже подобно твърдение на неговата съвест. Каква е истината за един от масово използваните в хранителната индустрия продукти? Нека читателят сам прецени, след като се запознае с изнесените по-долу факти.

продължава> Последна промяна ( Неделя, 30 Септември 2012 10:58 )
 
Древно и съвременно лечение на рака

Или защо не ни казват истината?

продължава> Последна промяна ( Сряда, 01 Декември 2010 13:40 )
 
Минералните води на българия

Много е писано за огромното богатство от минерални води в нашата страна. Достояние на българската общественост са изградените през последните десет години мощни предприятия за производство на бутилирана натурална минерална вода Девин, Горна Баня , Михалково, Хисар, Драгойново, Вършец, Катунци, Банкя, Велинград, Невестино, Каварна .и др. Тези води намериха своето място на нашия пазар и хората с удоволствие ги пият за утоляване на жаждада си. Те прекрачиха границите на страната и намериха място в Германия, Македония, Гърция, САЩ, Близкия Изток и т.н..

продължава> Последна промяна ( Вторник, 12 Март 2013 11:50 )
 
Действие на магнигното поле на Земята

МИКРОВОЛНОВАЯ ПЕЧЬ

Науката отдавна потвърди това, което прекрасно са знаели древните мъдреци и лечители: човекът не завършва там, където завършва неговата материална обвивка физическото тяло. Крехкият механизъм на нашето тяло грижовно и надеждно е скътан в защитния пашкул на биополето, за чието съществуване едва ли някой днес ще се наеме да спори. В биополето са вградени сложни структури, които управляват всички процеси в организма на човека и реализират неговите естествени способности за саморегулация и самовъзстановяване.

продължава> Последна промяна ( Понеделник, 09 Юли 2012 16:41 )
 


Страница 39 от 42