Вие сте тук:

Начало Други Статии
Други статии
Лекция на д-р Уолък: "УМРЕЛИТЕ ДОКТОРИ НЕ ЛЪЖАТ"

Д-р Уолък сега е много популярен в Америка. През 1991г. е предложен за Нобелова награда. Това, което ще прочетете в тази статия може напълно да обърне Вашата представа за съвременната медицина и по този начин радикално да измени Вашата съдба и съдбата на Вашите близки.

продължава> Последна промяна ( Понеделник, 04 Февруари 2013 10:15 )
 
Могат ли синтетичните антиоксиданти да заместят естествените?

Сравнително отдавна е открито, че към групата на антиоксидантите се отнасят и някои витамини. Това са витамините С, Е, бетакаротин, наречен още провитамин А. Учените се зарадваха: намери се средство за борба със свободните радикали. Производството на тези витамини беше поставено на промишлена основа, лекарите започнаха усилено да съветват своите пациенти да купуват и използват тези синтетични препарати. За съжаление тази тенденция продължи достатъчно дълго, а в много случаи и до сега. Обикновените лекари нямат съвременна информация за синтетичните витамини.

продължава> Последна промяна ( Понеделник, 09 Юли 2012 17:46 )
 
Кулинарно непреработената храна – революционен метод за борба с рака

Как бихте реагирали, ако научите, че съществуват лекари, които считат посочените вегетариански програми по-здравословни от приетите смесени (включващи и животински продукти), но в действителност противоестествени. Това е защото същите съдържат печени храни, а огънят, поред тях е безпощаден враг на човешкото здраве. Те твърдят, че с консумацията изключително на прясна растителна храна, може да се излекува дегенеративно заболяване.

продължава> Последна промяна ( Вторник, 28 Януари 2014 00:40 )
 
Колоидно сребро

Колоидното сребро е едно от най-старите средства, познати на човека, за борба с причинителите на всички видове инфекции. В древността няма прочуто светилище, което да е без щерна с вода, в която са поставяли сребърни съдове и след благословенията от Бога чрез светкавица, водата се раздава на вярващите за лечение.

продължава> Последна промяна ( Събота, 05 Декември 2009 17:47 )
 
Захарта - "бялата отрова"

В пресата често можем да попаднем на странни "разкрития", меко казано. Преди известно време прочетох в един български вестник, че захарта била полезна за малките деца. Оставям мотивите на автора да изкаже подобно твърдение на неговата съвест. Каква е истината за един от масово използваните в хранителната индустрия продукти? Нека читателят сам прецени, след като се запознае с изнесените по-долу факти.

продължава> Последна промяна ( Неделя, 30 Септември 2012 10:58 )
 
Древно и съвременно лечение на рака

Или защо не ни казват истината?

продължава> Последна промяна ( Сряда, 01 Декември 2010 13:40 )
 
Минералните води на българия

Много е писано за огромното богатство от минерални води в нашата страна. Достояние на българската общественост са изградените през последните десет години мощни предприятия за производство на бутилирана натурална минерална вода Девин, Горна Баня , Михалково, Хисар, Драгойново, Вършец, Катунци, Банкя, Велинград, Невестино, Каварна .и др. Тези води намериха своето място на нашия пазар и хората с удоволствие ги пият за утоляване на жаждада си. Те прекрачиха границите на страната и намериха място в Германия, Македония, Гърция, САЩ, Близкия Изток и т.н..

продължава> Последна промяна ( Вторник, 12 Март 2013 11:50 )
 
Действие на магнигното поле на Земята

МИКРОВОЛНОВАЯ ПЕЧЬ

Науката отдавна потвърди това, което прекрасно са знаели древните мъдреци и лечители: човекът не завършва там, където завършва неговата материална обвивка физическото тяло. Крехкият механизъм на нашето тяло грижовно и надеждно е скътан в защитния пашкул на биополето, за чието съществуване едва ли някой днес ще се наеме да спори. В биополето са вградени сложни структури, които управляват всички процеси в организма на човека и реализират неговите естествени способности за саморегулация и самовъзстановяване.

продължава> Последна промяна ( Понеделник, 09 Юли 2012 16:41 )
 
Кромид лук

РЕПЧАТЫЙ ЛУК

Този ароматен зеленчук е любима подправка в китайската кухня. Известен е преди всичко с антибактериалните си свойства. Лукът съдържа големи количества калий (минерал, който лесно губим по време на потоотделянето), фитовещества, алицин, синапено масло, витамини А, С, В1 и В2, сулфорафан и алилсулфиди – група силно антиканцерогенни съединения.

продължава> Последна промяна ( Петък, 24 Октомври 2014 11:42 )
 
Nutrasweet / Aspartame "достойният заместител"

Аспартам 1,111

се определя като нискокалоричен изкуствен подсладител. За какъв именно "подсладител" става въпрос и чий живот подслажда, ще разберете след малко. Той е бил открит случайно през 1965 г. от химика Джеймс Шлатер, работещ за фармацевтичната Компания "Сърл", докато търсел нов медикамент за язва. Един ден, разливайки, без да иска, от веществото извън контейнера и лизвайки след това пръстите си, той усеща сладкия му вкус. Впоследствие се установява, че новият продукт е 200 пъти по-сладък от захарта. Откритието било направено публично достояние през 1970 г.

продължава> Последна промяна ( Събота, 02 Март 2013 13:12 )
 


Страница 39 от 42